Pogradec mbillen 1715 fidanë të rinj

215 fidanë të rinj pishë e zezë, akacie dhe blir u mbollën në javën që lamë pas nga Drejtoria Pyjore Pogradec në bashkëpunim me nxënës të shkollave në zonën e Kalasë, Proptisht, Velçan dhe Trebinjë.

Ndërkohë 1500 fidanë të rinj u mbollën në bashkëpunim me Zonat e Mbrojtura dhe kompaninë 2T në kodrat e rrugës Qukës-Qafë Plloçë. Fushata e mbjelljeve të reja vijon.

Share:

Contact:

Read more: