Pogradec mbillen 1715 fidanë të rinj

215 fidanë të rinj pishë e zezë, akacie dhe blir u mbollën në javën që lamë pas nga Drejtoria Pyjore Pogradec në bashkëpunim me nxënës të shkollave në zonën e Kalasë, Proptisht, Velçan dhe Trebinjë.