You can pay from

  • Account Name  – SHOQ MARATON ALBANIA, NIPT: L91910453M
  • Account Number – 505003586
  • SWIFT Code – NCBAALTX
  • IBAN – LEK – AL4120511557003586CLOTCLALLA
  • IBAN – EURO – AL0820511557003586CLOTCFEURA
  • Bank Name – BANKA KOMBETARE TREGETARE
  • Branch – KOMUNA E PARISIT
  • Address – Rr.Medar Shtylla, nd 30, kati 1, Tirane

our

prices

half marathon

25
Register

10 km marathon

15
Register
Kujdes!

Për shkak të kërkesave të shumta, stafi i Marathon Enkelana, ka vendosur që të shtyhen afatet e regjistrimit.
Ju mund të regjistroheni tek aplikimi për pjesëmarrje ( Për ata shtetas që nuk kanë mundësi pagese me kartë).
Duhet të shënoni të dhënat tuaja si: emër, mbiemër, ditëlindjen, kombësinë, adresen e email, nr. telefoni, përmasat e bluzës, etj.
Në qoftë se do te vini për të marrë pjesë në Pogradec, ne do të bejmë regjistrime diten e premte nga ora 09:00 – 20:00 të mbrëmjes dhe diten e shtunë deri në orën 15:00
Ju mund të regjistroheni në njëren nga tre pikat që ndodhen në qytetin e Pogradecit në qender tek hotel “Enkelana”, tek tregu u
Unaza e Re, dhe në afërsi të Qendres së Kultures.
Faleminderit,
Stafi Marathon Enkelana