Camping

Së bashku me @kryqi_i_kuq_shqiptar , @albania.adventure & @bashkiapogradec ofrohen kampingje 🏕️ në fshatin 📍Lin, 📍Udenisht dhe 📍Tushemisht në afërsi të qytetit 🏞️ Pogradec, 🗓️ në datat: 29.07.2022 dhe 30.07.2022
Kampingjet janë me të gjitha kushtet, ku përfshihen:
1. 🏕️ Çadra
2. Dyshek (prej sfungjeri)
3.🥪🌮Ushqim
4. 🥤 Ujë
5. WIFI
6. 🚾🚻
7. Parkim
🤫 Të gjitha falas 😉
Together with @kryqi_i_kuq_shqiptar , @albania.adventure & @bashkiapogradec , campsites are offered 🏕️ in the villages of 📍Lin, 📍Udenisht and 📍Tushemisht near the city 🏞️ Pogradec, 🗓️ 29.07.2022 and 30.07.2022
Campsites are with all conditions, including:
1. 🏕️ Tents
2. Beds (with sponge)
3. 🥪🌮 Food
4. 🥤 Water
5. WIFI
6. 🚾🚻
7. Parking
🤫 All are free 😉

Hotel

Foods and Drinks